Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Увага! Пропозиція від ДНВР висловити свою думку щодо організацїї навчання в осінньому семестрі 2020/2021 н.р.

E-mail Print PDF

Департамент навчально-виховної роботи запрошує викладачів, працівників та студентів висловити свою думку щодо організації навчання в осінньому семестрі 2020/2021 н.р . у формі за посиланням протягом 10-12 серпня.

"Враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, 10.08.20 ректоратом університету проведено нараду за участі представників всіх департаментів щодо організації навчання в осінньому семестрі.

Наразі розглядається два варіанти початку навчального року для студентів денної та заочної форм навчання:

•  У разі стабілізації епідеміологічної ситуації – встановити змішаний режим навчання, який передбачає поєднання традиційного (практичні заняття, семінарські, лабораторні заняття в навчальних аудиторіях відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України) та дистанційного (лекційні заняття з використанням інформаційно-комунікаційних систем) проведення занять.

•  У разі збереження чи загострення несприятливої епідеміологічної ситуації в Україні та/або місті Києві – організація навчання у дистанційному режимі, що передбачає  проведення усіх видів занять дистанційно.

Обраний режим навчання планується переглядати один раз на місяць з можливістю його зміни не пізніше ніж за 10 календарних днів до його впровадження.

Щодо поселення до гуртожитків:

•  змішаний режим навчання передбачає приїзд великої кількості студентів і їх поселення до гуртожитків, що в нинішніх умовах може спричинити новий спалах епідемії на території Університету. Тому даний варіант можливий виключно при зниженні рівня захворюваності по Україні і в місті Києві;

•  дистанційний режим навчання передбачає автоматичне бронювання місць  в гуртожитках. Поселення студентів буде здійснюватися виключно при покращенні епідеміологічної ситуації.

 

Last Updated on Monday, 10 August 2020 20:16