Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Новини та анонси

До уваги аспірантів 2023 року зарахування!

E-mail Print PDF

До уваги аспірантів 2023 року зарахування!

1.На сайті відділу аспірантури та докторантури розміщено списки зарахованих до аспірантури у 2023 році.

2.На сайті відділу аспірантури та докторантури у розділі «АСПІРАНТУРА. Зарахування 2023 року» 08 жовтня буде оновлена детальна інформація щодо порядку підготовки аспірантів протягом 4 років навчання.

3. Довідки про навчання в аспірантурі будуть видаватись з 02 жовтня 2023 року.

4.Питання про призначення академічної стипендії аспірантам теж будуть викладені у вищезгаданому розділі.

5. Розклад занять буде розміщено на сайті www.roz.kpi.ua

Про розподіл аспірантів 2023 року зарахування по групах інформація буде розміщена найближчим часом.

6.Аспірантам, які навчаються за рахунок фізичних та/або юридичних осіб, з питань оплати за навчання необхідно звернутись до бухгалтерії інституту/факультету: укладання договору про надання освітніх послуг, терміни оплати, тощо.

 

Last Updated on Tuesday, 26 September 2023 07:13
 

Видання про історію та сьогодення Київського політехнічного інституту

E-mail Print PDF

До 125-річного ювілею Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" видано книгу, присвячену його історії та сьогоденню. Вона називається "КПІ: друге століття. Продовження традицій".

В цьому томі висвітлено роботу факультетів і підрозділів КПІ ім. Ігоря Сікорського та здобутки його наукових шкіл, а також його інноваційну діяльність і принципи, на яких ніні не обґрунтовується освітній процес в університеті та науково-дослідна діяльність його колективу. А ще – окреслено шляхи його подальшого розвитку.

«Підготовка змістовної частини цього видання забезпечила велику кількість співробітників нашого університету, – дозволив заступник головного редактора, голова Вченої ради КПІ академік НАН України Михайло Ільченко, представляючи сигнальний примірник книги на засіданні ректорату 21 серпня, – а сприяло реалізації цього проекту ще понад 80 осіб. , які працюють у різних наших підрозділах».

І це дійсно так: серед її авторів – керівники університету та очільники й працівники навчально-наукових інститутів і факультетів; ветерани КПІ, для яких історія університету – це важлива частина їхнього життя; та наукові викладачі співробітників підрозділів, що своєю працею творять його історію ні. І ще десятки політехніків, які в тому чи іншому способі сприяли підготовці цього видання.

Цікаво, що новиною для вітчизняної видавничої справи особливостями цієї книги є використання в ній QR-кодів, які можна докладніше ознайомитися з тими чи іншими епізодами життєдіяльності університету: прочитавши ці коди за допомогою смартфона, можна переглянути кадри старої кінохроніки, сучасні відеоматеріали, прочитати різноманітні публікації. . . про КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Докладніше про книгу

 

 

Last Updated on Tuesday, 19 September 2023 17:59
 

Урочиста сесія професорсько-викладацького складу з нагоди 125-річчя КПІ!

E-mail Print PDF

Дорогі колеги!

31 серпня о 10:00 відбудеться урочиста сесія професорсько-викладацького складу у змішаному складі з нагоди 125-річчя КПІ!

Пряма трансляція – за посиланням.

YouTube

Last Updated on Tuesday, 26 September 2023 07:30
 

Засідання кафедри 20.09.2023

E-mail Print PDF

Шановні колеги!

Запрошуємо вас на  засідання кафедри, яке заплановано на 20.09.2023 о 17:00 і буде проходити у форматі ZOOM конференції.

Запрошення у телеграм-чаті кафедри.

Порядок денний:

1. Затвердження дослідницьких пропозицій здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та призначення наукових керівників.

2. Уточнення індивідуальних планів НПП кафедри

3. Різне

Last Updated on Tuesday, 26 September 2023 07:26
 

Доступ до ASTM Compass

E-mail Print PDF

Наукова спільнота КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав доступ до бази ASTM Compass.

ASTM Compass® – це велика колекція провідних галузевих стандартів і технічної інформації (журнальні публікації, монографії, дослідницькі звіти тощо), розроблена Американським товариством випробувань і матеріалів ASTM International.

Колекція містить матеріали з різних галузей знань, зокрема: аерокосмічна, хімічна, цивільна інженерія, навколишнє середовище, геологія, здоров'я та безпека, механічна, ядерна, нафтова галузі, матеріалознавство, сонячна енергетика та багато інших.

ASTM Compass використовується понад 2000 університетами по всьому світу як ключове джерело технічних стандартів для студентів, професорів/викладацького складу, аспірантів і дослідників.

Звертаємо вашу увагу: усі документи доступні лише в режимі перегляду.

Доступ триватиме до 31.12.2025 року в локальній мережі університету за зверненням: https://compass.astm.org/

 


Page 2 of 8