Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Новини та анонси

Увага, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт!

E-mail Print PDF

Наказ МОН та Наказ КПІ ім. Ігоря Сікорського «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році».

Координатор конкурсу "Teхно Україна" Вікторія Попова, начальник відділу профорієнтаційної роботи з молоддю КПІ ім. Ігоря Сікорського

+38(044)236-96-27

 

ІХ Науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених

E-mail Print PDF

 

29 квітня 2020 року на кафедрі нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки фізико-математичного факультету НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відбулась IX Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів, за матріалами якої було видано 9 випуск збірника "Матеріали доповідей ІХ-ої  конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Прикладна геометрія, дизайн, об’єкти інтелектуальної власності та інноваційна діяльність студентів та молодих вчених"

Last Updated on Monday, 18 May 2020 10:31 Read more...
 

До уваги усіх, хто зацікавлений участю у науково-інноваційних проектах Європейського Союзу.

E-mail Print PDF

На єдиному порталі Європейської Комісії опубліковано перелік відкритих конкурсів, що спрямовані на залучення третіх сторін до участі у проєктах, які вже отримали гранти в рамках науково-інноваційної програми ЄС «Горизонт 2020» та успішно реалізуються в даний час.

Last Updated on Saturday, 16 May 2020 16:43 Read more...
 

Вітання переможцю конкурсу студентських наукових робіт!

E-mail Print PDF

У квітні 2020 року на базі Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. за напрямом «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика».

Last Updated on Saturday, 16 May 2020 15:15 Read more...
 


Page 8 of 8