Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Х-а Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених

E-mail Print PDF

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» (КПІ ім. Ігоря Сікорського) запрошує Вас взяти участь у Х-ій Всеукраїнській науково- практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Прикладна геометрія, дизайн, об’єкти інтелектуальної власності та інноваційна діяльність студентів та молодих вчених».

Конференція відбудеться 29 – квітня 2021 року за адресою: 03056, м. Київ, проспект Перемоги, 37, корпус № 7, аудиторія № 805, кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки фізико-математичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського.


Програма проведення конференції: 29 квітня 2021 р.

Ø Реєстрація учасників: 10:00 – 11:00.

Ø Відкриття   конференції,    пленарне засідання: 11:00 – 12:00

Ø Робота конференції (виступи, доповіді): 12:00 – 16:00.

Ø Підведення   підсумків  та  закриття конференції: 16:00 – 17:00


Телефони для довідок:

(044) 204-94-46 – кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

(050)     387-17-04  -  д.т.н.,  проф.  Юрчук Володимир Петрович;

(096) 437-17-63 - к.т.н., доц. Колосова Олена Петрівна.

ДЛЯ УЧАСТІ ВАМ НЕОБХІДНО

до 17 квітня 2021 року надіслати:

Ø Підготовлені для безнабірного друку та оформлені згідно з Вимогами тези (статті) за матеріалами доповіді у вигляді файлу Microsoft Word з назвою файлу, який містить назву (тези) та прізвище першого автора (наприклад: тези_Петренко).

Вимоги до оформлення матеріалів: http://geometry.kpi.ua/files/vimogy2018.pdf

Ø Заявку на участь у конференції з довідкою про авторів у вигляді окремого файлу Microsoft Word (назва файлу (прикл): заявка_Петренко).

Ø Завантажити форму заявки для заповнення можна за посиланням : http://geometry.kpi.ua/index.php?option=com_con tent&view=article&id=204&Itemid=29

Ø Організаційний внесок у розмірі 200 грн. на видання матеріалів конференції (перший екземпляр), організаційні заходи на картку ПриватБанку (за реквізитами звернутись до Колосової О.П.)

Ø Сканкопію квитанції про оплату організаційного  внеску з зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові (у вигляді файлу в одному з форматів: JPG, BMP, PDF, TIF. Назва файлу: квитанція_Петренко).

 

УВАГА! Усі дані: 1 - тези (статті), 2 - довідку про авторів, 3 - сканкопію квитанції слід надсилати електронним листом з вищезазначеними прикріпленими файлами на електронну поштову скриньку за адресою: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it із зазначенням у темі листа:  Конференція-Х   ФМФ   КПІ ім. Ігоря Сікорського.

 

Last Updated on Thursday, 04 March 2021 10:29