Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Print PDF

 

Кафедрою нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки 12 та 19 грудня 2019 був проведений І етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Нарисна геометрія та геометричне моделювання на ПЕОМ». У цьому навчальному році у олімпіаді прийняло участь 152 студенти.

Переможцями у номінації «Інженерна графіка. Нарисна геометрія» стали: студент групи АЛ-91 Тітов Г.В., у номінації «Інженерна графіка. Рівень 1» - студент групи МА-91 Мороз Є.А., у номінації «Інженерна графіка. Рівень 2» - студент групи БІ-91 Миколайчук В.В.

 

Студент Тітов Генріх Володимирович був рекомендований до участі у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Нарисна геометрія та геометричне моделювання на ПЕОМ».

В час бурхливого розповсюдження цифрових технологій дуже важливе заохочення студентів до вивчення дисциплін, які розвивають логічне мислення та творчі здібності. До таких дисциплін відносяться нарисна геометрія та інженерна графіка. Тому необхідно прищеплювати студентам інтерес до вивчення цих предметів. Проведення олімпіад з інженерної графіки заохочує студентів до опанування дисципліною, яка розвиває творчій потенціал та сприяє фундаментальній підготовці спеціалістів.

 

Last Updated on Wednesday, 27 May 2020 05:16