Кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки

Фізико-математичний факультет НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ліцензії SOLIDWORKS для КПІшників

E-mail Print PDF

Сьогодні в КПІ функціонують ліцензії SOLIDWORKS EDU Edition Network 2022, а студенти й викладачі використовують понад 600 локальних ліцензій для дистанційного навчання. Можливістю сертифікації скористались більше ніж 10 викладачів і 70 студентів, які отримали від Dassault Systèmes сертифікати різного ступеня.

На жаль, термін дії передплат добігає кінця вже 30 липня цього року, а через брак фінансування на 2024 рік навчальний заклад не мав змоги сплатити передплату на наступний рік.

Компанія «ВЕНТС», ТОВ «СОФТІКО», ТОВ «Інформаційні Технології САПР» і Данило Костянтинович Шуплєцов надали спонсорську допомогу, завдяки якій КПІ отримав нову річну переплату, що діятиме до 30 квітня 2025 року.

Відтак SOLIDWORKS EDU Edition Network у навчальних класах поновлять до версії 2024, а згодом — і до версії 2025, викладачі й студенти отримають право на подовження сертифікацій, а в навчальному процесі використовуватимуть до 2 000 локальних місць SOLIDWORKS!

Також завдяки цьому КПІ отримав статус «Academic Certification Provider for SOLIDWORKS», що підкреслює високий рівень компетенцій та передбачає безплатні ваучери для студентів на проходження сертифікаційних іспитів з отриманням офіційних сертифікатів від Dassault Systèmes.

‼️ Нині планується переведення навчальних класів і ліцензій на персональних комп’ютерах студентів і викладачів на нові версії SOLIDWORKS. Щоб мінімізувати проблеми та непорозуміння, які можуть виникнути в процесі переходу, просимо кожного відповісти на запитання опитувальників:

- для викладачів: https://forms.gle/ZcbR4webP6GTYR887

- для студентів https://forms.gle/srGH3H17wR5ydezt5

Відповідальний за впровадження SOLIDWORKS в КПІ:

Лисенко Олег Миколайович

старший викладач кафедри ТВЛА ММІ НТУУ КПІ

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

+38 (067) 466 15 27

www.youtube.com/@Solidworks_NTUU_KPI

 

+38 (063) 466 15 27

Last Updated on Wednesday, 22 May 2024 16:35